Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Πώς να επιλέξει ένα καλό υλικό θερμικής αγωγιμότητας;

Πιστοποίηση
Κίνα Shenzhen Aochuan Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen Aochuan Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ είναι καταπληκτικός, το προϊόν φαίνεται καλό. Επίσης η υπηρεσία αρκετά συμπαθητική.

—— Volkan Σάντρα

Η ποιότητα και η απόδοση του θερμικού μαξιλαριού ικανοποίησαν τις προσδοκίες, η τοποθέτηση υπηρεσιών ήταν καλή, και τα αγαθά παραλήφθηκαν σύντομα.

—— Thomas Gereen

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Πώς να επιλέξει ένα καλό υλικό θερμικής αγωγιμότητας;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει ένα καλό υλικό θερμικής αγωγιμότητας;

Πώς να επιλέξει ένα καλό υλικό θερμικής αγωγιμότητας;

 

Όταν ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός λειτουργεί, τα συστατικά θα παραγάγουν ένα συγκεκριμένο ποσό της θερμότητας, το οποίο προκαλεί την εσωτερική θερμοκρασία του εξοπλισμού στην άνοδο γρήγορα.

 

Εάν η θερμότητα δεν διαλύεται εγκαίρως, η θερμοκρασία του εξοπλισμού θα συνεχίσει να αυξάνεται, και τα συστατικά θα αποτύχουν επίσης λόγω της υπερθέρμανσης, η οποία θα αναγκάσει την αξιοπιστία του ηλεκτρονικού εξοπλισμού για να μειωθεί ή να βλάψει.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει ένα καλό υλικό θερμικής αγωγιμότητας;  0

 

 

Η μέθοδος διασκεδασμού θερμότητας μπορεί να διαιρεθεί απλά σε ενεργό διασκεδασμό θερμότητας και ενεργητικό διασκεδασμό θερμότητας (διεξαγωγή, μεταφορά και ακτινοβολία).

 

Οι θερμικοί μηχανικοί σχεδίου θα επιλέξουν τις κατάλληλες μεθόδους διασκεδασμού θερμότητας και τα υλικά θερμικής αγωγιμότητας σύμφωνα με τους όρους θέρμανσης.

 

Κατά επιλογή της θερμότητας τη μέσο μεταφοράς, όχι μόνο πρέπει να εξετάσει την ικανότητα μεταφοράς θερμότητάς του, αλλά και να λάβει υπόψη τους παράγοντες όπως η διαδικασία παραγωγής, η ευκολία σε λειτουργία, η συντηρησιμότητα και η οικονομική αποτελεσματικότητα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει ένα καλό υλικό θερμικής αγωγιμότητας;  1

 

Αυτήν την περίοδο τα συνήθως χρησιμοποιημένα θερμικά υλικά διεπαφών είναι:

 

 

Θερμικό μαξιλάρι, μονώνοντας ηλεκτρικά θερμικό φύλλο, θερμικό αγώγιμο γέμισμα των κενών, θερμικό λίπος, θερμικά αγώγιμο Potting Encapsulant.

 

Ο ακόλουθος είναι μια συνοπτική περιγραφή των χαρακτηριστικών αυτών των τύπων υλικών θερμικής αγωγιμότητας και των δεικτών που πρέπει να δοθούν προσοχή κατά την επιλογή:

 

Θερμικό μαξιλάρι

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει ένα καλό υλικό θερμικής αγωγιμότητας;  2

 

 

 

Ένα θερμικό υλικό διεπαφών με την υψηλή μαλακότητα, την υψηλή συμμόρφωση και την υψηλή αναλογία συμπίεσης. Μπορεί να καλύψει το κενό μεταξύ του στοιχείου θέρμανσης και του θερμαντικού σώματος (κοχύλι), να βελτιώσει την αποδοτικότητα μεταφοράς θερμότητας, και να έχει συγχρόνως τις λειτουργίες της μόνωσης και της απορρόφησης κλονισμού.

 

Κατά επιλογή, την πρέπει να επιλέξετε ένα θερμικό μαξιλάρι με το μέτριο πάχος, τη θερμική αγωγιμότητα, τη λειτουργώντας σειρά θερμοκρασίας, την αντίσταση πίεσης και άλλες παραμέτρους σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση.

 

Συγχρόνως, πρέπει να δώσουμε προσοχή στις παραμέτρους όπως η σκληρότητα, η ειδική αντίσταση όγκου, η διηλεκτρική σταθερά, και η εκτατή δύναμη:

Σκληρότητα

 

Όσο χαμηλότερη η σκληρότητα, τόσο μεγαλύτερη η αποτελεσματική περιοχή επαφών του θερμικά αγώγιμου φύλλου σιλικόνης και τόσο καλύτερης η θερμική αγωγιμότητα, και αντίστροφα.

 

Εκτατή δύναμη

 

Υψηλή εκτατή δύναμη, ισχυρή αντίσταση στον κλονισμό και φορτία δόνησης.

 

 

Θερμικό λίπος

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει ένα καλό υλικό θερμικής αγωγιμότητας;  3

 

 

Συνήθως γνωστό ως θερμικό λίπος και θερμικό λίπος, είναι ένα paste-like θερμικό υλικό διεπαφών που υποβάλλεται σε επεξεργασία με μια συγκεκριμένη διαδικασία με το πετρέλαιο σιλικόνης ως πετρέλαιο βάσεων, το μεταλλικό οξείδιο ως υλικό πληρώσεως, και τις διάφορες λειτουργικές πρόσθετες ουσίες. Έχει τις άριστες ιδιότητες όπως η υψηλή θερμική αγωγιμότητα, η χαμηλή θερμική αντίσταση, η ευρεία λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας, η χαμηλή αστάθεια, ο χαμηλός χωρισμός πετρελαίου, και η ισχυρή καιρική αντίσταση.

Κατά επιλογή, την εστιάζουμε κυρίως στους ακόλουθους δείκτες:

 

Χωρισμός πετρελαίου, θερμική αγωγιμότητα και θερμική αντίσταση, ιξώδες, σειρά θερμοκρασίας, διηλεκτρική σταθερά

 

Χωρισμός πετρελαίου

Αναφέρεται στο ποσό πετρελαίου σιλικόνης που κατακρημνίζεται αφότου κρατιέται το προϊόν σε 200°C για 24 ώρες. Είναι ένας δείκτης για την αξιολόγηση της αντίστασης θερμότητας και της σταθερότητας του προϊόντος. Το θερμικό αγώγιμο λίπος σιλικόνης καλής ποιότητας έχει τον πολύ χαμηλό χωρισμό πετρελαίου, που τείνει σε μηδέν.

Θερμική αγωγιμότητα και θερμική αντίσταση

Κατά γενική ομολογία, το λίπος σιλικόνης θερμικής αγωγιμότητας με το μεγαλύτερο συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας είναι ντυμένο με το ίδιο πάχος του θερμικού λίπους, όσο μικρότερη η θερμική αντίσταση, τόσο καλύτερη η θερμική αγωγιμότητα.

 

Ιξώδες

Ένας δείκτης απόδοσης που χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει τη ρευστότητα και το ιξώδες του θερμικού λίπους, το οποίο επηρεάζεται σχετικά από τη θερμοκρασία. Γενικά, όσο υψηλότερη η θερμική αγωγιμότητα, τόσο υψηλότερο το ιξώδες.

 

Σειρά θερμοκρασίας

Μεταξύ -40~200℃, μπορεί να συναντήσει τη λειτουργώντας σειρά θερμοκρασίας των ηλεκτρονικών συστατικών.

 

Διηλεκτρική σταθερά

Η διηλεκτρική σταθερά χρησιμοποιείται για να μετρήσει την απόδοση ενός μονωτή για να αποθηκεύσει την ηλεκτρική ενέργεια. Αναφέρεται στην αναλογία της ικανότητας όταν το μονώνοντας υλικό μεταξύ δύο μεταλλικών πιάτων είναι ένα μέσο στην ικανότητα μεταξύ των ίδιων δύο πιάτων όταν ο αέρας είναι το μέσο ή το κενό.

 

Επιπλέον, είναι επίσης απαραίτητο να εξεταστεί ο συντελεστής ειδικής αντίστασης όγκου (ένας δείκτης της απόδοσης μόνωσης), εάν έχει περάσει την περιβαλλοντική πιστοποίηση RoHS, και η μέθοδος συσκευασίας (, κονσερβοποιημένος ή σύριγγα).

 

Ηλεκτρικά μονώνοντας θερμικό φύλλο

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει ένα καλό υλικό θερμικής αγωγιμότητας;  4

 

 

Το ηλεκτρικά μονώνοντας θερμικό φύλλο έχει τα χαρακτηριστικά της διεξαγωγής θερμότητας, της μόνωσης, της υψηλής αντίστασης, άριστη αντίσταση στη μηχανική πίεση και της καλής ηλεκτρικής αξιοπιστίας απομόνωσης.

 

Κατά να επιλέξουν θερμικά τα αγώγιμα μονώνοντας υλικά, οι παράμετροι που πρέπει να δοθούν προσοχή είναι:

Θερμοκρασία εργασίας, πάχος, εκτατή δύναμη, θερμική αντίσταση, τάση διακοπής.

 

Θερμικά αγώγιμο Potting Encapsulant

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει ένα καλό υλικό θερμικής αγωγιμότητας;  5

 

Θερμικά αγώγιμο Potting Encapsulant αποτελείται από δύο συστατικά (συστατικά Α και Β). Μετά από να αναμιχθεί και θεραπεία σε ένα βάρος στις 1:1, έχει dustproof, αδιάβροχος και προστατευόμενος από τους κραδασμούς, τη φλόγα - καθυστερών, τη σφράγιση, τη σύνδεση, τη θερμική αγωγιμότητα και την άριστη γεμίζοντας επίδραση ραψίματος.

Οι δείκτες παραμέτρου που πρέπει να δοθούν προσοχή κατά την επιλογή είναι:

 

Θερμικά χαρακτηριστικά

Θερμική αγωγιμότητα: όσο υψηλότερη η θερμική αγωγιμότητα, τόσο καλύτερη η επίδραση διεξαγωγής θερμότητας και διασκεδασμού θερμότητας

 

Ηλεκτρική απόδοση

Τάση διακοπής, ειδική αντίσταση όγκου και διηλεκτρική σταθερά, κ.λπ., μεταξύ των οποίων ο πιό ενδιαφερόμενος είναι η ειδική αντίσταση τάσης και όγκου διακοπής.

 

Σωματικές ιδιότητες

Ρευστότητα και πυκνότητα: Με την υψηλή δημοτικότητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει τα κενά με τους μικρότερους πόρους και να αυξήσει τον όγκο των επιφανειών επαφών θερμικού και διασκεδασμού θερμότητας η ίδια θερμική αγωγιμότητα, όσο χαμηλότερη η πυκνότητα, η οποία μπορεί αποτελεσματικά να βελτιώσει την αποδοτικότητα της απόδοσης διασκεδασμού θερμότητας όταν χρησιμοποιείται στις αυτοκίνητες βιομηχανίες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

 

 

Θερμικό αγώγιμο γέμισμα των κενών

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει ένα καλό υλικό θερμικής αγωγιμότητας;  6

 

Το ένας-μέρος ή τα διμερή προϊόντα θερμικής αγωγιμότητας σιλικόνης καλύπτει κυρίως τις απαιτήσεις της χαμηλής πίεσης και του υψηλού συντελεστή συμπίεσης όταν είναι σε λειτουργία το προϊόν.

 

Παρουσιάζει στη χαμηλή επαφή τη θερμική αντίσταση και καλές ηλεκτρικές ιδιότητες μόνωσης. Μετά από να θεραπεύσει, είναι ισοδύναμο με ένα θερμικό μαξιλάρι, έχει την υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση και την αντίσταση γήρανσης, και μπορεί να εργαστεί για πολύ καιρό σε -40~200°C. Κατά επιλογή ενός θερμικού πηκτώματος, την είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στη θερμική αγωγιμότητα, την αντιθραυστική, και θερμική αντίστασή του.

 

Τα ανωτέρω είναι σημαντικές πτυχές για να κρίνουν την ποιότητα και την απόδοση των θερμικών αγώγιμων υλικών.

Γενικά, όσο υψηλότερη η θερμική αγωγιμότητα των θερμικά αγώγιμων υλικών, τόσο καλύτερη η θερμική αγωγιμότητα και τόσο υψηλότερη η τιμή.

Στο στάδιο της αγοράς των διάφορων τύπων θερμικών αγώγιμων υλικών, οι παράγοντες όπως η θερμική αγωγιμότητα, η τιμή, και η χρήση πρέπει να εξεταστούν.

 

Χρόνος μπαρ : 2022-06-30 08:21:23 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Aochuan Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jason Zhan

Τηλ.:: +8613923884646

Φαξ: 86-0755-27525652

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)